top of page

Podcast 32. Stephan over rijkdom en zijn ervaring met ayahuasca


Toen Stephan Fabrizio de Raad 18 jaar werd besloot hij te stoppen met zijn MBO opleiding omdat hij ervan overtuigd was dat hij sneller zijn doelen zou kunnen bereiken in zijn leven. Samen met zijn oudere broer zou hij nl. zijn eigen bedrijf gaan beginnen en op die manier zijn rijkdom verwerven. Dat ‘Rijk’ worden is wel gelukt maar het heeft hem heel andere inzichten en (levens-)doelen gebracht dan die hij verwachtte.

Deze podcast geeft je een inkijkje in het avontuur van zijn leven van de afgelopen 5 jaar, nadat hij stopte met school. Hij vertelt over dieptepunten waarbij hij ontdekte dat zijn overleden opa aan zijn zijde staat en hem verder helpt in zijn leven. Ook over het contact met opa via een medium en de herkenning die dat met zich mee brengt. Daarna vertelt hij over zijn emigratie naar Dubai waar hij met zijn eigen bedrijf miljoenen heeft vergaard om vervolgens tot de ontdekking te komen dat hij zichzelf helemaal kwijt was en besloot terug te keren naar Nederland.

Hoezo? Dat was toch wat hij wilde? Nee dus! Zichzelf verliezen was een omkeerpunt in zijn leven. Hij ontdekte dat er in zijn leven 2 uitersten waren, nl. zijn werken voor een baas met als gevolg stress en burn-out en aan de andere kant Skye high, rijk maar niet meer weten wie hij werkelijk was. Zijn relatie werd beëindigd en hij boekte een reisje naar Valencia om even helemaal weg te zijn uit alles waarvan hij dacht dat dát zijn leven was. Hij vond het moeilijk om over zijn gevoelens te praten en wilde gewoon alleen zijn. Uiteraard was dit niet de oplossing want zodra hij weer terug was in Nederland werd hij weer geconfronteerd met zijn leven. Hij werd er ziek van, huilde en leefde in een stress energie.

Toen stond daar de uitnodiging voor deelname aan een weekend met Ayahuasca. Een natuurlijk middel wat reinigt en leidt tot hallucinaties en droomachtige visioenen. In zijn verhaal vertelt Stephan wat er met hem gebeurde en hoe hij tot de conclusie kwam wat onze/zijn plaats is in het totale Universum. Zijn bewustzijn is definitief veranderd.

Tenslotte trok hij ook een van de tarotkaarten. Dit keer kwam de sjamaan naar voren. Toeval bestaat niet maar je zult begrijpen dat dit nou net de kaart was die hem qua inzicht weer een stukje verder bracht.

Contact met Stephan opnemen omdat je graag met hem wil praten over jouw ervaringen? Dat kan!

Instagram @stephanderaad


Link naar de podcast:8 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page