Hoe ontstaan mijn tekeningen?

Ik werk graag binnen een cirkel. Deze 'veilige' ruimte staat symbool voor heelheid en geeft tijdens het tekenen en kleuren een prachtige plek om het beeld vanuit mijn innerlijke stilte te laten ontstaan.

Van te voren 'bedenken' is een mooi streven maar uiteindelijk komen inspiratie en intuïtie er altijd bij. Het worden altijd tekeningen waarbij de energie op een eigen wijze is waar te nemen.

In de shop zijn verschillende van mijn tekeningen te koop als kaart of mandala.

mandala 21-12-2020 kaart 16 x 16 cm.jpg
 boven:            Mandala 21-12-2020. Zie voor beschrijving de blog van deze datum
Deze mandala met de titel 'Wheel of Fortune is op Instagram beschreven vanaf 1-9-2020

De serie met 12 tekeningen langs het gouden koord

In deze serie zijn 12 tekeningen gemaakt die het ontstaan van het gouden koord laten zien totdat het proces is volbracht. Het gaat om de lessen en kansen maar ook over de moeilijkheden die je kunt tegenkomen in elk willekeurig proces. Deze 12 tekeningen zijn onderling verbonden door het gouden koord wat symbool staat voor de energielijn of levenslijn. Bij het volgen van je pad kom je telkens weer interessante momenten tegen. Deze kunnen inspirerend, maar ook zeker beladen zijn. Elke 'les' op je pad geeft inzicht en verhoogt het bewustzijn. Het was heel bijzonder voor mij om deze inspiratie in de vorm van beelden te ontvangen.
De 12 tekeningen + de beschrijving zijn te vinden in de winkel in de vorm van een boekje met beschrijvingen bij elke tekening maar ook als losse kaarten met- of zonder beschrijving.
totaal gouden koord bewerkt.jpg