top of page

Podcast 26. De reis van Supergroover, alias Groofy.

Bijgewerkt op: 15 sep. 2022Deze podcast is anders dan wat jullie gewend zijn. Het is het verhaal van een reis van een jonge man die op zoek is naar vrijheid, avontuur maar ook naar wie hij werkelijk is en waar hij gelukkig van wordt.

Ik ontmoette Geert de Groof op het terrein van kasteel de Schans waar ik vanaf 2008 jaarlijks een week deelnam aan het vakantieavontuur. Hij was toentertijd een jonge man van rond de 30, woonde en werkte op het kasteel en verzorgde zweethutten, een eeuwenoude ceremonie om jezelf te vinden. Hierover is op het Internet voldoende te vinden. Onze bijzondere verbinding is versterkt toen hij in 2011 een zweethut organiseerde vanwege ons huwelijk.

Het leven gaat verder maar je hoeft elkaar niet kwijt te raken, dat blijkt alweer uit het contact wat we hebben gehad voordat we deze podcast gingen opnemen. Ik volg Geert nl. al lange tijd via zijn blog waarin hij zijn avonturen beschrijft. Na een kantoorbaan en een baan als treinmachinist besloot hij op reis te gaan. Zijn eerste doel was Nepal, waar hij ingezameld geld bracht bij een familie die de zorg op zich heeft genomen voor ouderloze straatkinderen. Daar werd hij geraakt door de levensstijl en cultuur van Azië en linkte dat aan het boeddhisme. Hij vroeg mensen om tips voor een nieuw reisdoel en zo kwam hij terecht in Thailand. Nu is hij voor de 2e maal terug in Thailand met een korte tussenpauze in België en Nederland.

Tijdens deze podcast wisselen stukjes van een live gesprek met Geert vanuit Bangkok via Whatsapp zich af met stukjes uit een blog die hij bijhoudt. Hij maakt in zijn blog ook gebruik van quotes. Deze worden aangekondigd door een klein stukje harpmuziek.

Wil je graag de volledige blogs van Geert lezen of zelfs met hem in contact komen? Dat kan dan via: https://mitakuyeoyasindotblog.wordpress.com/2022/04/06/bangkok-life/

Veel plezier bij het luisteren van deze extra lange podcast!

Hierbij de link op Spotify:5 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page