top of page

Podcast 25. Michelle 'schrijft' haar biografie


Michelle is dit studiejaar gestart met de PABO. Als ‘upcoming’ leerkracht van de basisschool herkende zij zichzelf eerst in de kinderen van groep 7 en nu van groep 3. Deze beide groepen hebben het geluk dat zij van de aanwezigheid van Michelle als stagiaire mogen genieten. En waarom eigenlijk?

Nadat Michelle haar MBO opleiding aan de school voor Mode en UV op ROC Tilburg afrondde stortte zij zich in een nieuw avontuur. Deze gezellige Brabantse, dol op haar hondjes, haar vader, haar vriendinnen, het skaten, dansen en naaien is een en al energie en een stralende persoonlijkheid die zich identificeerde met Aphrodite, de Godin van de liefde. Bij haar gaat het allereerst om de liefde voor haarzelf en het koesteren van haar ‘vrouw zijn’.

Zij wilde deze podcast opnemen in plaats van het schrijven van een biografie (een schoolopdracht voor de PABO) Zij praat nl. makkelijker dan dat zij schrijft en we hadden het er al eerder over gehad om samen haar verhaal op te nemen. Daarom zijn we gaan zitten voor haar openhartige verhaal. Doordat zij als kind werd geboren met een Schisis werd zij al op jonge leeftijd geopereerd en heeft zij veel moeilijkheden ervaren met spreken. Zij liep achterstand op en op school werd zij hiermee regelmatig gepest en heeft zij zich leren wapenen. Nu zij als volwassen vrouw van 25 haar verhaal vertelt is niet alleen haar pijn voelbaar maar ook haar kracht. Zij zal de kinderen die aan haar worden toevertrouwd in de toekomst begrijpen, ondersteunen en leren hoe zij bij hun kracht kunnen komen. Zij haalt hiervoor alles uit de kast wat zij zelf heeft mogen ervaren en leren en combineert dat met een spontaniteit en creativiteit die ongekend is. Zij trekt dan ook de tarotkaart 3 van vuur met als titel ‘spontaniteit. Meer weten? Dan toch even luisteren naar deze gezellige podcast.

Wil je hier meer over weten en contact met ‘Michelle dan kun je terecht op Instagram @crescent_roller of @michelle.hoyer

of je kunt haar mailen via: mhoyer1997@hotmail.com

Hierbij de link naar haar podcast op Spotify:3 weergaven0 opmerkingen

ความคิดเห็น


bottom of page