top of page

Podcast 24. Natalie praat met dieren en planten


Na een oproep van mij via de sociale Media om mensen uit te nodigen reageerde Natalie Langer met de vraag of zij haar verhaal mocht komen vertellen in deze podcastserie. Zij is hoog sensitief en zij kwam er op een bepaald moment in haar leven achter dat zij kon communiceren met dieren en planten. Zij wil via deze podcast delen hoe zij dit doet en wat zij dan ervaart. Haar hoog sensitiviteit openbaart zich vooral in het gevoelig zijn voor geuren en kleuren en het ontvangen van boodschappen via haar ‘spirits’ en engelen. Dat kan zijn als zij b.v. een foto ziet of een voorwerp in haar handen heeft of ineens wordt overvallen door emoties van anderen. Dat kan zelfs op een afstand.

Zij voelt zich soms een ‘alien’ in deze wereld en durfde er niet altijd over te praten maar nu is het makkelijker aan het worden om te vertellen wat zij voelt of ziet.

Planten en dieren communiceren in hun eigen taal. Bij dieren is dat naast ‘non verbaal’ vooral telepathisch. Bij planten voornamelijk via telepathie. Zij vertelt in deze podcast over een hond met een ‘jeugdtrauma uit de puppytijd’ en over een kerstboom die ‘om hulp schreeuwde’. Ook vertelt zij waarom het snoeien van planten en bomen met veel zorg moet gebeuren om deze geen pijn te doen. Toestemming vragen aan een boom of een dankbaarheidsceremonie zijn voor haar helemaal niet vreemd.

Het is een boeiend verhaal geworden over een jonge vrouw die in de middagpauze een ommetje doet om wat brood te brengen naar de ganzen bij het kanaal en even met ze te communiceren. Ook heeft zij een opvangruis voor (afgedankte) kamerplanten en kleine dieren.

De muziek waar Natalie het over heeft in haar podcast komt uit Pocahontas van Disney en heeft als titel ‘Colors of the wind’.

Wil je hier meer over weten en contact met Natalie dan kun je terecht op haar Facebook pagina: @Nalaswereld of je kunt haar mailen via nalaswereld@gmail.com.

De link naar de podcast op Spotify:

1 weergave0 opmerkingen

Comments


bottom of page