top of page

Podcast 22. De Helingsgolven van Lynn


Lynn Vugts was al eerder te gast in de studio van SpiritualiTIJD gewoon of bijzonder. Zij vertelde toen over de weg die zij was ingeslagen nadat zij was afgestudeerd aan de school voor Mode in Tilburg. Toen al een eerlijk en open gesprek over o.a. het gemis van mama en het onbegrip van de rest van de familie. Zij besloot al snel na ons gesprek (podcast #7) om haar eigen weg te gaan.

In deze podcast (#22) vertelt zij openhartig over haar tocht naar het Zuiden die begon te voet. Baan en appartement werden opgezegd en met niet meer dan een rugzak en een paar stevige schoenen begon zij haar queeste. Ze ging eigenlijk alleen maar op zoek naar zichzelf omdat ze niet meer zo goed wist wie zij was en het gedoe rond Covid werkte niet echt positief op haar gemoedsrust.

Hoe zij haar bestemming koos en wat zij zoal meemaakte op haar tocht is spannend, verbazingwekkend en vooral intrigerend. Het is een constante wisselwerking van haar contact met de natuur en moeder aarde versus het contact met anderen die zij op haar weg tegenkomt. Op dit moment is zij in Spanje op een berg in de buurt van Valencia. Daar ontwikkelt zij een cursus voor anderen die contact willen maken met de golven van Heling vanuit de natuur maar ook vanuit de beweging in zichzelf. Een spirituele queeste dus met een open eindje. Zullen we Lynn over een half jaar terug horen in aflevering 3 van de serie die zij in november 2021 is begonnen? Begin eerst maar met het genieten van dit verhaal!

Wil je contact met Lynn? Zie dan op Instagram @helingsgolven


3 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page