top of page

Podcast 21. La Rose en haar gesprek met God


In de vorige podcast maakten jullie kennis met La Rose, 20 jaar en een succesvol danseres en beginnend mode ontwerpster. Met haar bedrijf ‘The power of celebration’ geeft zij de gelegenheid aan anderen om hun talent te laten zien. Maar waar haalt zij zelf steeds de inspiratie vandaan? In dit tweede gesprek vertelt zij openhartig over haar verbinding met God en geeft hele heldere voorbeelden hoe zij dit toepast in haar dagelijkse leven.

Haar quote: ‘Er is maar 1 ding belangrijk en dat is mijn verbinding met God’.

In een gebed bespreekt zij haar gedachten en vraagt zij om hulp en leiding. Ook is zij heel bewust dankbaar voor dat wat zij tijdens haar nog jonge leven al heeft mogen meemaken. Zij schrijft haar gedachten en ervaringen op in opschrijfboekjes en heeft er al een rijtje van volgeschreven. Het manifesten zit in haar genen. Ze gelooft er heilig in.

La Rose vertelt ook over haar droom om over een jaar of 3 een foundation te hebben gestart van waaruit mensen worden betaald die minder bedeeld zijn. Ook wil zij een atelier in Congo starten waar jonge meisjes en vrouwen een behoorlijk inkomen kunnen verdienen.

Tenslotte nog dit: De tarotkaart is op haar verzoek weggelaten uit deze podcast. Zij vertelt dat zij als Protestants Christen nooit met kaarten of beelden wil werken. Dat past niet binnen haar geloof. In plaats van de kaart heeft zij een kaarsje aangestoken en een kort gebedje uitgesproken.

In de visual zie je de cover van het boek ‘Woorden van Gods Liefde’ geschreven door Ans Heij. Uit dit boek, wat heel veel voor mij betekent, haal ik Bijbelteksten.

Weer een bijzonder verhaal dus. Wil je contact met La Rose?

Dat kan via Instagram: @larose.vannyonne2 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page