top of page

Podcast 18. Droom 2 over lichtcirkels


Tijdens de 9e podcast beloofde ik jullie om elke 9e podcast uit de serie een droompodcast te maken. Dit is nummer 18 dus er staat hierbij weer een droombeschrijving klaar. Dit keer een droom van 17+ 19 januari 2022 over lichtcirkels, zichtbaar vanuit het universum.

Een kale man nam mij mee naar mijn verleden, gaf me een scherf van een spiegel en liet me daarmee schijnen op een situatie uit mijn kindertijd. Door te vliegen door het universum en te landen in verschillende lichtcirkels ontstond er een puzzeltocht die eindigde in een volmondig JA.

In dit verhaal worden verschillende droomsymbolen benoemd en uitgelegd. Hoe bijzonder kan een droom zijn! Ook volgen er tips om jouw eigen dromen te onthouden en hoop ik van harte dat in podcast 27 jouw droom kan worden verteld! Bel of mail je me?


8 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page