top of page

Podcast 1: Mijn eigen verhaal

Bijgewerkt op: 28 sep. 2021


Is Spiritualiteit een begrip wat in deze tijd als 'gewoon' kan worden bestempeld of is het 'bijzonder'? Ik wil jullie in deze 1e aflevering graag meenemen in mijn eigen ervaringen als kind dat 'paranormaal begaafd' bleek te zijn. 60 jaar geleden geen onderwerp waar zomaar over werd gepraat en in de jaren van mijn leven is dat heel langzaam op gang gekomen. Nu, op mijn 63e verjaardag geef ik mezelf deze podcast cadeau en hoop ik jongeren te inspireren om hun verhaal te vertellen zodat Spiritualiteit in deze TIJD heel normaal kan zijn. Op dit moment staan er nog 5 verhalen te wachten die zijn verteld door jongeren met spirituele ervaringen. Ben je nieuwsgierig geworden naar deze verhalen? Volg me dan en je krijgt de nieuwe afleveringen gelijk in je bibliotheek. Wil je contact over deze podcasts of wil je misschien jouw eigen verhaal vertellen? Mail me dan: jolandahelversteijn@gmail.com of bezoek mijn website: www.jolandahelversteijn.com Daar kun je ook een berichtje achterlaten. Veel luisterplezier!

21 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page