top of page

Podcast 36 Het verhaal van de Berg


Deze podcast is anders dan anders. Het is meer een geleide meditatie naar aanleiding van een droom die ik had. Kan jij ook zo geraakt worden door de beelden die je droomt? Herken jij het dat als je wakker wordt nog elk detail van je droom kunt herinneren? Dat is wat mij vaak gebeurt en dan zeg ik tegen mezelf dat ik het op mag schrijven. En dat heb ik nu eens gedaan. Een beeldend verhaal geschreven voor het kind in mijzelf.

Ik vraag je dan ook aan het begin van dit verhaal om contact te maken met het kind in jezelf en mee op avontuur te gaan. Ik wens je veel plezier en een mooie reis!

Deze reis zie ik zelf als een reis naar hoger bewustzijn en de stappen die ik zelf heb genomen om te komen tot het punt waar ik nu ben in mijn leven. Ik ben uitgevlogen en heb mijn vrijheid gevonden in het werk wat ik nu doen.

Veel luisterplezier.


1 weergave0 opmerkingen

Comments


bottom of page