top of page

Het gouden koord als symbool, de verandering

Starten met een Blog is eigenlijk starten met een gouden koord. De geboorte van 'iets nieuws' en de stappen die gaandeweg op het pad langs het koord worden gezet. Hierbij alle lessen en mogelijkheden 'zien' en de schijnbare onmogelijkheden 'in de ogen' kijken en overwinnen. Spannend en uitdagend. Heerlijk om het pad te gaan.


Nadat ik in de maanden april en mei de mandala WHEEL OF FORTUNE heb getekend, met het gouden koord als spiraal draaiend vanuit mijn binnenwereld naar de buitenwereld, was mijn conclusie dat het niet zomaar bij deze mandala zou blijven. Er mocht meer gebeuren. In mijn dromen kwamen de signalen steeds sterker terug en ook in de dagelijkse gang van zaken kwamen er steeds signalen of tekens die erop wezen dat mijn leven voor goed een andere wending zou nemen.

Dit proces zou ik stapsgewijs willen beschrijven in een blog. Ook op Instagram zal ik dagelijkse post proberen te doen met de tekeningen die zijn ontstaan.

15 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page