top of page

Podcast 9. Een andere dimensie DROOM 1

Bijgewerkt op: 14 mrt. 2022


In deze podcast komt geen jongere aan het woord met een bijzonder verhaal. Ik neem je nl. mee naar een andere dimensie aan de hand van een recente droom. Het gesprek wordt (als try-out) gevoerd met een andere podcastmaakster via de telefoon. Zij woont op ongeveer 150 km afstand en op deze manier sparen we brandstof, energie en tijd. Een leuk experiment dus!

In het gesprek vertel ik mijn droom en worden er door haar vragen gesteld zodat ik kan ingaan op de symboliek van hetgeen ik heb gedroomd. Er ontwikkelt zich een verrassend gesprek met tips om je eigen droom te gaan opschrijven en te verklaren. Best moeilijk in het begin maar oefening baart kunst!

Wil je zelf een droom bespreken? Kom dan naar de praktijk / het atelier in Veldhoven of maak een afspraak voor een telefonisch gesprekje. Leuk!

Contact met mij kan via deze website: www.jolandahelversteijn.com

Instagram: jolandahelversteijn

Facebook: Jolanda Helversteijn


Hier de link naar de podcast op Spotify:


3 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page