top of page

Podcast 16. Sara kiest voor zichzelf en luistert naar haar innerlijke stem

Bijgewerkt op: 14 mrt. 2022


Sara is 21 en heeft na haar opleiding aan de school voor Mode in Tilburg alweer een interessante weg afgelegd. Met haar niveau 3 diploma in de hand zocht zij een baan, verhuisde zij voor de liefde naar een ander deel van Nederland en kwam zij uiteindelijk terecht in een voor haar echte droombaan! Zij is zeer gevoelig voor sfeer en het volgende sloop erin: Zij ontdekte dat zij niet kon functioneren bij deze droombaan door de negatieve vibe die er was. Ze voelde dat ze ook ‘achteruitging’ bij andere dingen in haar leven en besloot te luisteren naar haar lichaam en haar innerlijke stem. Ze nam ontslag. Wat een vrijheid! Wat goed dat ze haar grens had aangegeven! Ook besloot zij toen minimaal 1 dag in de week voor zichzelf te reserveren om haar passie te volgen en te gaan schilderen. De andere 4 dagen heeft zij ondertussen alweer ingevuld met een nieuwe baan waar zij zich heel happy voelt. Geen droombaan zoals de andere, maar gewoon prima. Haar verbinding met de spiritualiteit heeft haar door een moeilijke tijd heen geholpen. Ze vertelt in de podcast hoe een ‘moonwalk’ ter gelegenheid van vollemaan haar heeft ondersteund bij het luisteren naar haar innerlijke stem. En ook kwam de interesse in edelstenen weer naar boven. Ze herinnerde zich b.v. dat er vroeger als kind al stenen onder haar bed werden gelegd als ze niet kon slapen.

Nu is ze vooral bezig met haar toekomst. Ze wil graag naar de kunstacademie maar twijfelt of zij dit wel kan. Ze vroeg de Tarotkaarten het volgende:

“Hoe kan ik in vrijheid kiezen voor mijn passie. Wat is nodig om niet aan mezelf te hoeven twijfelen want dat wat ik van anderen hoor heeft zoveel invloed op mij dat ik ga twijfelen”.

Luister naar de podcast om te horen wat het antwoord van de kaarten was.

Contact met Sara? Instagram @saarpekelharing


De link naar de podcast op Spotify:


4 weergaven0 opmerkingen

Comentários


bottom of page