top of page

Podcast 13. Vrijheid door alles los te laten wat je hebt geleerd

Bijgewerkt op: 14 mrt. 2022


Tijn werd na zijn opleiding aan de kunstacademie in Rotterdam, uitgenodigd om in Estland mee te werken aan een videogame. De grootste uitdaging van zijn leven leidde uit eindelijk naar een keuzemoment, weer terug naar Nederland, of in Estland blijven en daar zijn toekomst opbouwen?

Hij had het gevoel dat de buitenwereld hem in bezit nam en hem forceerde tot een keuze maar hij schakelde uiteindelijk zijn gevoel in nadat hij zijn binnenwereld had laten spreken. Hij bleef in Estland om zijn geluk te gaan beproeven. Hij is geschoold illustrator en grafisch vormgever maar noemt zichzelf liever een visueel kunstenaar die graag toegepaste visuele oplossingen bedenkt. Er is een sterke verbinding met de Straatkunst wereld en hij heeft daar in de jaren dat hij is Estland woont dan ook een uitgebreid netwerk in de lokale scene opgebouwd. Zijn werk heeft onderdeel uitgemaakt van meerdere exposities en straatkunst festivals, met als meest recentelijke groepsexpositie “ Piece of Peace “ waar een groot aantal straatkunstenaars hun werk tonen te Pallas Gallery in Tartu, Estland.

Tijn legt in deze podcast ook uit waar zijn interesse voor de stand van de planeten en de cycli van het leven en licht dat toe door zijn ervaringen te delen met de app ‘The Pattern’, te downloaden op je telefoon. Hier vul je je naam, geboortedatum, plaats en tijd in en je krijgt inzage in de patronen die voor jou belangrijk zijn. Deze app geeft inzichten in persoonlijke zaken zoals b.v. relaties met anderen, maar ook zaken op wereldniveau. Sleutelwoorden die in deze podcast naar voren komen m.b.t. deze patronen zijn BEWUSTZIJN en KEUZES.

Tenslotte nog een quote van Tijn tijdens ons gesprek die mij zeer is bijgebleven:

“Samenwerken is vertrouwen op de ander maar vooral op jezelf”.


Vragen over het verhaal van Tijn? Neem contact op via:

Instagram: @tijn.nelemans en @zupernatura
2 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page