top of page

Podcast 12. Rowena's levensweg naar natuurgenezing

Bijgewerkt op: 14 mrt. 2022


Rowena is 21 jaar en heeft nu het goede spoor van haar leven gevonden. Na zeker 10 jaar van tegenslag en mentale ups en downs kwam ze op een punt van ‘moe zijn van het moe zijn’ en is ze hulp gaan zoeken. Een van de quotes van haar was altijd: ‘Op depri gezeik zit niemand te wachten’ en daarom ging ze maar door. Van jongs af aan is zij binnen het gezin, met 2 jongere broertjes die extra zorg nodig hebben, gewend aan de extra aandacht die naar hen toegaat. Gelukkig heeft haar moeder er altijd voor gezorgd dat niemand iets te kort kwam, was ze er altijd voor Rowena en heeft ze haar gestimuleerd en geholpen om hulp te gaan zoeken. Het feit dat haar vader narcistisch is heeft grote impact gehad op haar jeugd, evenals de bewondering voor haar spirituele oma die helaas is overleden maar die ze nog vaak om hulp vraagt.

Rowena noemt zichzelf een heks met een eclectische stroming en is min of meer verslaafd aan kaarsen. Ze wil graag natuurgeneeskunde gaan studeren zodat ze in de voetsporen van haar oma kan treden en anderen kan helpen, ze gelooft erin dat je de remedie voor ziektes die uit de natuur komen, ook kan terugvinden in de natuur. Ze vond jaren geleden het boek ‘Wiccapedia’, geschreven door Shawn Robbins. Het opende haar pad en ze was voor goed verkocht.

Tenslotte biedt Rowena aan om contact te maken via haar Instagram wowi.its.rowi als je wilt kletsen over hekserij of andere zaken die in de podcast naar voren zijn gekomen.


Hier de link naar de podcast op Spotify:


4 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page