top of page

Podcast 19. Tim #2 Carrière in een stroomversnelling


De eerste podcast met een gast die ik op 21 juli 2021`opnam was het verhaal van Tim van den Heuvel. (podcast 2) Toen net afgestudeerd aan de school voor mode bij ROC Tilburg en vol enthousiasme klaar om door te stomen naar het HBO. Echter, in september begonnen, was hij binnen afzienbare tijd weer gestopt. Zijn eindcollectie van het MBO was nl. zó in the picture gekomen dat er aandacht was vanuit Italië en zelfs Amerika. Hij kreeg opdrachten voor fotoshoots in gerenommeerde mode vakbladen en het topstuk van zijn eindcollectie werd gedragen tijdens de afgelopen fashionweek in New York 2022. Hij is ervan overtuigd dat zijn stukken de aandacht trekken van mensen die zijn verhaal begrijpen. De energie klopt dan en de boodschap kan worden uitgedragen.

Eigenlijk is hij 3 jaar geleden pas gestart met het vormgeven van zijn ideeën en het gaat op dit moment zo snel met opdrachten dat hij er niet echt van kan genieten. Hij droomt ervan dat hij een compleet eigen collectie kan presenteren vanuit een eigen (huis-)stijl waaraan iedereen zijn hand kan herkennen. Hij wil zijn eigen couture collectie stukje voor stukje opbouwen net als de ‘rozenjurk’’ waar hij over vertelt in deze podcast. Voorlopig is deze rozenjurk te zien tijdens de tentoonstelling die vanaf 25 mei gedurende 3 maanden te zien zal zijn in het gemeentehuis van Gemert.

Luister naar deze 2e podcast met Tim waarbij we de voortgang van een mode ontwerper volgen. Groots en supersnel in ontwikkeling! Wellicht over een half jaar deel 3?

Meer van Tim weten? Volg hem dan op

Instagram: t_design

Facebook: Tim van den Heuvel en mail:

si=cb1f05806fef4506

1 weergave0 opmerkingen

Comentarios


bottom of page