top of page

Podcast 14. Brent beïnvloedt zijn toekomst door te ‘manifesten’

Bijgewerkt op: 14 mrt. 2022Brent is 18 jaar en zit in het 2e jaar van de opleiding ruimtelijke vormgeving op het St. Lucas. Hij is, zoals hij zichzelf beschrijft ‘into spiritualiteit, styling en fashion’, wordt erg geïnspireerd door Dalmatiërs en is dol op de film met Cruella de Ville. Hij is al jaren bezig met zijn onderzoek naar genderneutraliteit en de sociaal maatschappelijke constructies die hierop betrekking hebben en geeft dan ook aan dat zijn personality zowel de feminiene als de masculiene kant omarmt.

Hij heeft een bord op Pinterest gecreëerd met zijn beelden van zijn toekomst. Het is een manifestatie van hoe hij het wil gaan aanpakken. Het begrip ‘manifesten’, waarbij jouw gedachten en wensen werkelijkheid worden speelt bij hem en zijn vrienden een grote rol. Hij laat zijn dromen spreken en is nu al dankbaar voor de dingen die hij nog niet heeft. Hij noemt dit het veranderen van zijn mindset.

Een gesprek waarbij b.v. ‘the law of attraction’ of het bewust beïnvloeden van b.v. je mede treinreizigers aan bod komt, maar ook het leggen en lezen van tarotkaarten. Op de vraag wat 2022 hem zal gaan brengen draaide hij een tarotkaart vol met spirituele symbolen. Een kristallen schedel, een 3 dimensionale 6 puntige ster, de amethist, een Majatempel en een lotusbloem, alles wijst op een jaar vol spiritualiteit en groei.

Tenslotte wil Brent jou als luisteraar de tip geven om in jezelf te geloven. ‘Ga voor de spiegel staan en hype jezelf, geloof in jezelf en zeg tegen jezelf dat je kunt bereiken wat je wilt’. Dat is het manifesteren van jezelf!

Als je hier met Brent over wilt contacten kun je hem vinden op Instagram: @brent.engelman


De link naar de podcast op spotify:


1 weergave0 opmerkingen

Comments


bottom of page